Start button Start Menu toggle Menü
bejelentkezés regisztráció
bejelentkezés
regisztráció
*-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kérem várjon...

Olympia SE

Olympia SE

Olympia Sarlóspuszta SE

Az Olympia-Sarlóspuszta Sportegyesület célja a sportlövészet fejlődésének elősegítése, e téren a versenyzési és szabadidős tevékenység támogatása. Ennek érdekében a Sarlóspuszta Koronglőtéren sportlövészeti rendezvényeket szervez, illetve sportlövők felkészülését támogatja.

Tagdíj

Az Olympia-Sarlóspuszta Sportegyesület tagjai által jelenleg fizetendő éves díj: 12.000 Ft. Az új tagok által fizetendő egyszeri belépési díj: 30.000 Ft. Az új tagok esetében a belépéskor fizetendő díjon kívül a belépés évében már nem kell az éves díjat megfizetni.

Kedvezmények

Az Olympia-Sarlóspuszta Sportegyesület tagjai a következő kedvezményekben részesülnek a Sarlóspuszta Koronglőtéren, illetve a Sarlóspuszta Club Hotelben. A korábbi gyakorlathoz hasonlóan az egyesületi tagok kedvezményes rotte áron vehetik igénybe a lőteret. Ennek díja: bruttó 1.500 Ft (nem klubtagoknak: 1.900 Ft). A szállodai szolgáltatások többségéből (beleértve a szállást, étkezést, italfogyasztást, szállodai szabadidős szolgáltatásokat), a bruttó listaárakból 20%-os kedvezményt biztosítunk az egyesület tagjainak. FONTOS, hogy a fenti kedvezményekre csak a klubkártya felmutatásával jogosultak a tagok!

Szervezet

Közgyűlés

A Sportegyesület legfőbb szerve a Közgyűlés. A Közgyűlésm a tagok összessége, amely a Sportegyesületet érintő minden kérdésben dönthet.

Elnökség

Az Elnökség a Sportegyesület ügyintéző és képviselő szerve. A két Közgyűlés között intézi és szervezi a Sportegyesület tevékenységét. Az Elnökség a Sportegyesület elnökéből, valamint a közgyűlés által választott további 4 elnökségi tagból valamint a Főtitkárból áll.

Felügyelő Bizottság

A Sportegyesületnél háromfős Felügyelő Bizottság működik, mely ellenőrzi a Sportegyesület működését és gazdálkodását. Tagjai a Sportegyesület vezető tisztségviselőitől jelentést, felvilágosítást kérhetnek, továbbá a Sportegyesület irataiba és könyveibe betekinthetnek, azokat megvizsgálhatják.

Fontos adatok

A társadalmi szervezet
neve:
Olympia-Sarlóspuszta Sportegyesület
rövidített neve:
Olympia-Sarlóspuszta S.E.
székhelye:
2375 Tatárszentgyörgy, Sarlóspuszta
közhasznúsági fokozata:
közhasznú
nyilvántartásba vételéről rendelkező jogerős bírósági határozat száma, kelte:
Pk.60035/2001/2, 2001.04.09.
nyilvántartási száma:
2035 (Veszprém Megyei Bíróság)
képviselőjének neve:
Nagy György
Adószám:
18932014-2-19
Bankszámlaszám:
11742032-20009403
Nemzetközi számlaszám (IBAN):
HU80 1174 2032 2000 9403 0000 0000
SWIFT KÓD (BIC):
OTPVHUHB

Letölthető közhasznúsági jelentések és eredmények: